ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ο & 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ο & 2ο  ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ

 

 

      Έπειτα από την απόφαση του Υπ. Παιδείας να ανοίξουν τα Σχολεία στις 11/01/2021 - η οποία μας βρίσκει σύμφωνους - θα θέλαμε να εκφράσουμε την ανησυχία μας σαν γονείς  και σαν Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων και να θέσουμε  τα ερωτήματα μας στους Αρμόδιους Φορείς. Πιο συγκεκριμένα απευθυνόμαστε στην Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο για θέματα Παιδείας του Δήμου Μακρακώμης  και στον Δήμαρχο.

     Η κοινότητα Σπερχειάδας έως τις 14/01/2021 θα βρίσκεται  σε Lockdown 2   και το άνοιγμα των σχολικών μονάδων μας προκαλεί μεγάλη ανησυχία καθώς στις σχολικές μονάδες της κοινότητας Σπερχειάδας φοιτούν πολλοί  μαθητές που μεταφέρονται από πολλές άλλες Κοινότητες , αλλά και πολλοί από τους Εκπαιδευτικούς  θα έρθουν από άλλους Δήμους και Κοινότητες.

   Οι παραπάνω λόγοι μας προκαλούν τεράστια ανησυχία και φόβο για τυχόν διασπορά τόσο στην Κοινότητα Σπερχειάδας όσο και στις  γύρω Κοινότητες,  η  οποία μπορεί να είναι και ανεξέλεγκτη.

Προτείνουμε λοιπόν, να παραμείνουν κλειστά τα Σχολεία της Κοινότητας Σπερχειάδας μέχρι το τέλος του Lockdown 2.  

    Σαν Σύλλογοι παρακαλούμε τους ανωτέρω Αρμόδιους να λάβουν υπόψιν και  τις δικές μας ανησυχίες και να τοποθετηθούν επί του θέματος,  που αφορά την Υγεία όλων μας.

 

Για το Δ.Σ του Σ.Γ &Κ του 1ο Δημοτικού                  Για το Δ.Σ του Σ.Γ & Κ του 2ου Δημοτικού

                     Η Πρόεδρος                                                                        Η Πρόεδρος

               Ελένη  Χονδρονικόλα                                                    Χαρούλα   Δεληκούρα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις